Våre tjenester

Vi leverer fabrikkproduserte modul- og elementbygg i høy kvalitet.

Salg av modulbygg

Modulbygg har mange fordeler, som effektiv og kort byggeprosess, enkel installasjon og funksjonalitet.

Våre modulbygg produseres i henhold til kravene i TEK17 og er tilrettelagt for bruk både sommer og vinter. Byggene er godt tilrettelagt til for eksempel utleie. De inneholder soverom, fullt utstyrt bad og kjøkken, samt stue som kan benyttes til ekstra soverom. Modulbyggene produseres i tørre omgivelser i fabrikk. Dette sikrer høy kvalitet gjennom hele byggeprosessen. Byggene er enkle å montere på byggeplass, da det kun er behov for enkle fundamenter.

Jordskruer

En jordskrue erstatter graving og betongfundamentering, sparer deg for mye tid og kjedelig arbeide og gir et like godt resultat som betong.  Dette er den moderne og smarte metode for et stabilt fundament.

Perfekt for terrasser, gjerder, støyskjermer, uteboder, veksthus, skilt og masse annet. Alle husker snekkeren som gikk fra spiker til skrue, jobb med jordspyd, slå ned stolper – løsningen er her og vi snakker  en smart løsning.

Jordskruer

Tekst kommer

Jordskruer

Tekst kommer

Mosefjerning

På et hustak kan det fort bygge seg opp diverse organiske mikrovekster og mose, da særlig på takets nordside eller i skyggepartier. Over tid fører dette til skade på taket, og reduserer dets levetid betydelig.

Mosegrodde tak ødelegger takkonstruksjonen og er lite pent å se på. Vi fjerner mosen på hustaket ved bruk av metoder som er skånsom for taket. Effektiv og skånsom behandling gir et tak med lengre levetid!

Jordskruer

Tekst kommer

Strukturbetong

Strukturbetong er et mer dekorativt produkt enn belegningsstein og kan legges nesten overalt. Det gir et helt annet resultat og er tilnærmet vedlikeholdsfritt. Ingenting vokser i gjennom da det er et helstøpt dekke.

Lang holdbarhet
– En overflate med god slitasjemotstand

Miljøvennlig
– Laget av naturlige forekomster

Økonomisk
– Rimelig i forhold til andre sammenlignbare produkt

Jordskruer

Tekst kommer

Fasadevask

Fasadevask og utvendig rengjøring koster egeninnsats og motivasjon. Timevis med skrubbing, vasking og spyling. Mose, sopp og grønske sitter hardt fast. Vi tilbyr å gjøre alt arbeidet for deg til en fornuftig pris.
Fasadevask av din bolig er et rimelig og viktig vedlikehold.Det holder ikke å vaske fasadene med vann og såpe (milde kjemikalier). Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Jordskruer

Tekst kommer

Har du behov for våre tjenester?

Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende samtale!