Modulbygg

Modulbygg har mange fordeler, som effektiv og kort byggeprosess, enkel installasjon og funksjonalitet. Modulbyggene inneholder soverom, fullt utstyrt bad og kjøkken, samt stue som kan benyttes til ekstra soverom.

Bruksområder

Minihus blir stadig mer populært. Modulbyggene våre har mange bruksområder og bare fantasien setter grenser for hva husene kan brukes til. Under ser du et utvalg.

Minihus

Er minihus er akkurat det - et mini hus. Kun fantasien setter grenser for bruksområder. Det er lite og tilpasningsdyktig, får plass på små steder og man kan tilpasse det sitt bruksområde. Helårsbolig i minimalistisk, flott og praktisk utførelse.

Kontor

Ønsker du et stille fredfullt kontor du kan dra til for å både slappe av og jobbe? Sett opp vårt minihus og vips så har du et kontorlokale.

Sommerhus

Et sommerhus ved sjøen, med morgen-kaffen og havutsikt. Eller vinterstue på fjellet med mulighet til lange skiturer og kakao med snødekte topper rett utenfor vinduet. Vårt minihus gir en minimalistisk luksus og nydelig følelse av ro.

Hagestue

Sett opp et minihus hjemme på tomten hvor du kan la familien bo når de kommer på besøk. Tenk så kjekt å kunne invitere over besteforeldre å la de få et eget hus, behagelig for begge parter. Ellers kan det leies ut til studenter eller turister. Litt ekstra inntekt er ikke å forakte. ​

Fordelen med Modulbygg fra oss

Våre minihus er fabrikkproduserte og inneholder det aller viktigste i et hus. Du kan sove - spise - gjøre ditt fornødne - slappe av i stua eller på terassen med en rolig kopp kaffe eller te.

Nyt akkurat den utsikten du har valgt med store vinduer både vinter og sommer. Tar lite plass og har kun behov for enkel fundamentering. Enkle og like stabile løsninger som våre jordskruer kan benyttes. Dette gir mulighet for å plassere husene på steder du før ikke tenkte på å ha hus eller hytte, ikke kontor heller for den del.

Tekniske detaljer

Modulbyggene produseres i tørre omgivelser i fabrikk. Dette sikrer høy kvalitet gjennom hele byggeprosessen. Byggene er enkle å montere på byggeplassen, da det kun er behov for enkle fundamenter.

Byggesøknad og tillatelser

Vi har lang erfaring med kommunale prosesser og bistår med
utarbeidelse av nødvendige byggesøknader. Rako er behjelpelige med planlegging av deres prosjekt
. Vi kan utføre fundamentarbeid og montering av modulbygget.

Eksteriør

Interiør

Kjøkken

Bad

Teknisk

Terrasse

Kontaktskjema