Softvask av fasade

«Softwash» er den mest utbredte teknikken for fasaderengjøring i USA. Metoden er testet ut i flere tiår og har vist seg å være svært effektiv.

Fasadevask og utvendig rengjøring koster egeninnsats og motivasjon. Timevis med skrubbing, vasking og spyling. Mose, sopp og grønske sitter hardt fast. Vi tilbyr å gjøre alt arbeidet for deg til en fornuftig pris.

Vi utfører følgende tjenester

Fasadevask

Fasadevasken vi foretar er meget effektiv. Vi påfører «VikingF1» for å ta livet av all svertesopp og grønske. Dette medfører at veggene blir desinfiserte, som øker tiden til det gror igjen. Deretter rengjør og skyller vi fasadene rene med lavt vanntrykk.

Terrassevask

Skitne terrasser full av grønske fikser vi. Vi tar livet av all grønske og mose, og utsetter nye angrep fra snylteplantene. Terrassen lysner, og får ny glød og fremstår skinnende ren.

Takvask

Skraping, kosting og høytrykksvask vil bare gi en kortvarig effekt før mosen igjen begynner å gro. Behandlingen vår øker varigheten på det ferdige resultatet med 3 til 4 ganger. Ønsker du et varig resultat kan vi anbefale å legge sink eller kobber på mønepannene. Les mer om takvask her.

Stein, mur og betong

Gjør noe med helhetsinntrykket av uteområdet. Vi tar livet av all grønske og mose, og utsetter nye angrep fra snylteplantene. Uteområdene får ny glød og fremstår rene og pene.

Fasadevask

Fasadevask av din bolig er et rimelig og viktig vedlikehold. Det holder ikke å vaske fasadene med vann og såpe (milde kjemikalier). Rester av sopp og mugg er vanskelig å se. Derfor trenger veggen en omgang med «VikingF1.» Det dreper effektivt sopp og alger, og gir langvarig beskyttelse mot nye angrep.

Ta kontakt for en hyggelig prat og et uforpliktende pristilbud.

Kontaktskjema

    Ta kontakt for mer informasjon